Peili antaa kauneutesi näkyä myös itsellesi

Olet todella kaunis. Samoin on kotisi. Finnmirrorin kotimaiset sisustuspeilit korostavat kotisi kauneutta, heijastaen sitä persoonaa, jota sinä olet kodillesi luonut. Sisustuspeilit tuovat valoa kotiisi ja saavat tilan kasvamaan silmissä. Ne tervehtivät sinua aamulla noustessasi ja ovat avuksi vaatteiden valinnassa. Vielä ennen kuin lähdet kotoa, peili varmistaa sinulle, että hymysi näyttää hyvältä myös tänään!

Käytämme peileissämme maailman johtavan lasivalmistajan, Asahi Glassin, ensiluokkaista
MNGE-peililasia. Peililasissa on upea terävästi heijastava kaksikerroksinen hopeointi, jossa ei ole käytetty kuparia. Peililasin puhtaanapito on helppoa: lasi kestää hyvin puhdistusaineita, rasitusta ja jopa 80 asteen lämpötiloja.

Tutustu sisustusideoihimme alla. Peilejä saat peilikaupastamme ja jälleenmyyjiltämme.

Viisi vinkkiä sisustuspeilien käyttöön

Kaikkihan meistä tietävät, että peilin avulla näkee itseensä. Jos katsoo liian tarkkaan, voi nähdä pienimmätkin uurteet ja vuosien jättämät jäljet – silmät tarttuvat kaikkiin yksityiskohtiin, joista emme ole ylpeitä. Mutta kun uskaltaa katsoa kokonaisuutta, näkee kauneutensa ja elämänsä tarinan. Seuraavassa vinkkejä sisustuspeilien käyttöön osana sisustusta.

 

1) Tuo valoa tilaan

Onko eteisesi synkkä tai haluatko enemmän valoa olohuoneeseen? Lisää tilaan sisustuspeilejä. Peili heijastaa valoa tehden tilasta valoisamman. Käyttämällä sisustuksessasi suuria peilikokonaisuuksia, otat kaiken hyödyn irti heijastuksesta. Tutustu verkkokaupassamme suuriin sisustuspeileihin tai kokoa pienempiä peilejä päällekkäin.

 

2) Avarra huonetta

Onko kotisi käytävä kapea tai tuntuuko yksiö ahtaalta? Sisustuspeilien avulla voit luoda vaikutelman suuremmasta tilasta. Illuusio riippuu peilin asennosta: suurella pystysuoralla peilillä teet tilasta korkeamman, kun taasen vaakatasoon asennetut peilit leventävät tilaa – aivan kuten raidat vaatteissa! Jos peilikokonaisuutesi alkaa lattiasta ja päättyy kattoon, neliöt suorastaan kasvavat silmissä.

 

3) Uudista ulkonäköä

Sisustuspeileillä voit tasapainottaa tilan. Jos huoneen muodot ovat kovin kulmikkaita, pyöreät peilit tuovat siihen pehmeyttä. Jos pidät pyöreistä muodoista, saat huoneeseen hieman jämäkkyyttä suorakulmaisesta peilistä. Kehys korostaa peilin muotoa, jolloin vaikutelmasta tulee vahvempi.

 

4) Monista hyvä

Kodissasi on varmasti monia kauniita esineitä, joita soisit olevan enemmän. Laita tällaisen esineen taakse peili, niin luot illuusion toisesta esineestä. Myös juhlapöydän herkut näyttävät kuin runsaudensarvesta tulleilta, kun lisäät ruokapöydän viereen sisustuspeilin. Jos ikkunastasi aukeaa mahtava maisema, tuot sen sisälle peilin avulla. Missä tahansa on kaunista ja hyvää, peilin avulla se kertaantuu.

 

5) Luo kiva kollaasi

Useamman pienen tai suuren sisustuspeilin yhdistelmä täydennettynä tauluilla, valokuvilla tai asetelmilla on upea sisustuselementti. Peilien avulla katsoja pääsee osaksi kuvien kertomaa fantasiaa. Luo seinälle tarinasi ja päästä vieraasi matkalle maailmaasi!

 

Peilejä kotisi sisustukseen löydät peilikaupastamme.

Hei!

Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!