Perustietoa

Finnmirror valmistaa Finnmirror-sisustuspelit, Finnmirror-kylpyhuonekalusteet sekä Inaria-liukuovikaapit. Vuonna 1923 perustetun perheyrityksemme toiminnassa yhdistyvät pitkät perinteet, nykyaikainen tuotantotekniikka ja ympäristötietoisuus. Tavoitteenamme on mahdollisimman korkea laatu kaikessa tuotannossa. Laatu syntyy lähes sadan vuoden kokemuksestamme, aidoista materiaaleista ja vastuullisesta tuotannosta.

Ympäristö

Meille ympäristön hyvinvointi on aina ollut arvo sinänsä. Toimintaamme on aina kehitetty maalaisjärjellä, kestävälle pohjalle. Tehtaamme sijaitsee keskellä puhdasta havumetsämaisemaa. Olemme varmistaneet lähiympäristömme hyvinvoinnin investoimalla muun muassa omaan vedenpuhdistamoon. Pitkän suunnittelutyön tuloksena olemme saaneet liuotinpäästöt nollaan.

Lajittelemme ja kierrätämme tuotannossa syntyvät jätteet. Tietokoneistettu tuotanto optimoi lasinkäytön, mikä vähentää merkittävästi jätelasin määrää. Jätelasi kierrätetään lasivillatehtaalle. Myös pahvi, paperi ja metallijäte kierrätetään tehokkaasti. Levy- ja puujäte poltetaan kaupungin kaukolämpökeskuksessa.

Huomioimme tuotekehityksessä tuotteen koko elinkaaren sekä lopputuotteen vähäisen energiankulutuksen. Peilinä käytämme uuden sukupolven ympäristöpeiliä, josta on poistettu raskasmetallit, kuten lyijy ja kupari. Ekologisuus ja kierrätettävyys ovat meille tärkeitä kriteereitä pakkausten tuotekehityksessä ja logistiikassa. Tuomme mittatilauskaappisi sinulle ilmastoystävällisellä kuljetuksella. Ympäristönsuojelun kehittämisellä on merkittävä asema myös yhtiömme kokonaisstrategiassa.

Lisätietoa yrityksestämme

Esittelysivuiltamme löydät lisää tietoa tuotteistamme, yrityksestämme sekä jälleenmyyjistämme.