Toimitusaika ja –tapa

Tilauksen toimitusaika on 2 – 5 työpäivää Suomessa. Toimitukset asiakkaalle hoitaa Posti Oy.

Nouto postista

Itella Economy -palvelu, paketti on noudettavissa kotipostista pääsääntöisesti lähetystä seuraavana päivänä klo 16 jälkeen.

Postin kotiinkuljetus

Itella Express Flex-palvelu, vastaanottajalle soitetaan jakeluajankohdan sopimiseksi pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä.

Toimituskulut

Postista noudettavan paketin toimituskulut ovat 10,00 euroa. Kotiin kuljetettavan paketin toimituskulut ovat 15,00 euroa.

Peruutusoikeus ja palautukset

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja myyntikunnossa. Merkitse mukaan tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme.

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen webkauppa@finnmirror.fi tai puhelimitse (03) 51 161 ENNEN tuotteen palauttamista.

Kuluttaja voi palauttaa tuotteen / tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautusta. Palautus lähetetään osoitteeseen: Asiakaspalautus, Finnmirror Oy, Peilitie 15, 38200 Sastamala

Reklamaatiot

Asiakkaan tulee tarkastaa toimitus välittömästi vastaanotettuaan sen. Mahdollisista virheistä on ilmoitettava viipymättä Finnmirror Oy:lle.

Kuluttaja-asiakkaalla on kuitenkin kuluttajansuojalain mukaan aikaa ilmoittaa virheestä kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta. Tilauksiin tai laskutukseen liittyvistä virheistä on ilmoitettava Finnmirrorin asiakaspalveluun, puhelinnumero (03) 51 161, sähköposti: webkauppa@finnmirror.fi .